Bij SPEEL! Bleiswijk hebben we het grootste assortiment bordspellen van Nederland. We hebben zowel bordspellen voor de allerkleinsten als voor de fanatieke spelers. Als u hulp nodig heeft bij uw keuze dan kunt u terecht bij een van onze specialisten in de winkel.

Voor kleine kinderen

Kleine kinderen zijn vooral bezig met leren. Een spel spelen is een leuke manier om te leren en samen een spel doen versterkt de band met het kind. Zo is bijvoorbeeld Berenhonger van uitgeverij Haba een spel waarbij de motoriek wordt getraind. Het spel leren kinderen bij het spel Boomgaardje van uitgeverij Haba de verschillende kleuren te herkennen. Voor iets oudere kinderen zijn de puzzelspellen van SmartGames een leuke uitdaging. Of begin alvast met Carcassonne leren door Carcassonne Junior te spelen.

Voor families

Als de spelers eenmaal 10 jaar zijn dan gaat er een hele wereld aan spellen open. Daarbij hebben we uiteraard klassiekers zoals CatanTicket to Ride en Sushi Go, maar ook nog veel meer. Speel bijvoorbeeld samen tegen het spel met coöperatieve spellen zoals Het Verlaten station of Het Verboden Eiland. Of bluf je naar de winst met Perudo, de mogelijkheden zijn eindeloos met de demospellen die in onze demokast staan.

Voor fanatieke spelers

Waar de meeste spellen voor kinderen en families niet al te lang duren, zijn er ook spellen die iets meer tijd vragen. Veel van deze spellen liggen niet standaard in de winkel om te spelen, maar hebben onze medewerkers in hun privécollectie. Dus altijd al een keer scytheTerraforming Mars of Aeons End willen spelen? Laat het onze medewerkers weten, zodat we het mogelijk kunnen maken.